Catalina Anghel

Catalina Anghel

Ik ben Catalina Anghel, gepassioneerd door medicijnen, boeken en bloemen, taartdecorateur en suikerkunstenaar gespecialiseerd in suikerbloemen.
Ik heb altijd van de wereld van creatieve patisserie gehouden en sinds een paar jaar is het mijn beroep geworden. Ik ben begonnen uit pure nieuwsgierigheid en deze passie is veranderd in een behoefte – in een verslaving. Zonder mijn bloemen kan ik niet leven.
Ik hou van reizen, lezen, schilderen, de natuur en vooral van bloemen. Mijn zwakte is orchideeën, ik heb een hele collectie! Ik hou van lezen, geschiedenis, talen (ik spreek zes talen en ik zou er graag nog een paar leren). Een van mijn andere passies is geneeskunde – ik hoop op een dag de geneeskundecarrière te beëindigen en professer te worden.
Ik heb een unieke werkmethode die ik de afgelopen vier jaar heb ontwikkeld: vrij gevormd werk, zonder sjablonen of speciale snijders voor bloemen te gebruiken. Soms werk ik zelfs zonder nerving (malletjes). Ik houd van het decoreren van taarten – vormen modelleren, snijden, werken met verschillende texturen…. Maar ik vind het vooral leuk om te decoreren met bloemen in arrangementen, boeketten of gewoon losse bloemen…

 

Workshops

Catalina Anghel Azúcar’arte

Botanisch correcte siliconen mallen en 3d geprinte vormen koekjesvormen

Bekijk standhouder

Dendrobium Orchid workshop day

Je vrienden en familie zullen niet geloven dat je versieringen van suiker zijn gemaakt! Leer de prachtige Dendrobium Hybrid Orchid takken te maken die je kunt gebruiken voor het decoreren…

Bekijk workshop

Pruimenbloessem

Je vrienden en familie zullen niet geloven dat je versieringen van suiker zijn gemaakt! Leer de prachtige pruimenbloesem te maken die je kunt gebruiken voor het decoreren van je speciale…

Bekijk workshop

Mini Roses

Leer kleine roosjes te maken van koude porseleinklei om te gebruiken als versiering op al je knutselprojecten. Tijden en precieze locatie op de beurs worden later bekend gemaakt.

Bekijk Demonstratie

Madeliefje

Je vrienden en familie zullen niet geloven dat je versieringen van suiker zijn gemaakt! Leer het delicate madeliefje te maken om je taart en sweet table te versieren. Botanisch correcte…

Bekijk Demonstratie