Celi Hermans

Celi Hermans
Celi van Sweet by Celi is specialist in eetbare bloemen en ze werkt zowel met crème als met suiker. Haar crème bloemen zijn in chocolade, botercrème, slagroom, marshmallow en cream cheese.
Ze is als Master Instructor afgestudeerd bij de KDCAA (Korea Design Cake Art Association), een stichting voor Flower Designers, gespecialiseerd in Cream Flowers.
Tevens vertegenwoordigt ze de KDCAA in Nederland.
Taartdecoratie begon als een hobby, totdat ze een Wilton-cursus
Tijdens Crazy Cake Event verzorgt ze twee verschillende workshops:
– Piping in Chocolate
– Painting in Chocolate
Workshops

Sweet by Celi
Chocolate piping roses workshop en Painting in Chocolate met palette knive workshop en verkoop van chocolate and marshmallow bouquets en bujagi bento cakes. Celi is specialist in eetbare bloemen en…

Painting in Chocolate
Tijdens de workshop leer je de techniek om met 2 paletmessen (palette knives) te werken. Met 2 messen maak je een mooi schilderij voor op je cake! Of op andere…

Piping in Chocolate
Tijdens deze workshop leer je de technieken om met een zak met spuitmond (nozzle) te werken. Er worden 2 zakken en 2 spuitmondjes gebruikt om een mooie roos met bladeren…