Pien Punt

Pien Punt

Ik ben Romilda, ook wel bekend op de socials en in de taart & food wereld als Pien Punt (Taartenenzoo)

Ruim 10 jaar geleden startte ik voor het eerst met het bakken van een taartje, en dat is in heel rap tempo uitgebloeid tot een enorme passie;

Ik begon met het lezen van veel taart en bak boeken, keek online tutorials en volgde leerzame workshops van inspirerende cake artiesten en patissiers. Binnen een korte tijd bouwde ik een enorme schat van kennis op in mijn hoofd, en heel veel liefde voor het bakken in mijn hart.

Ik startte met bloggen over mijn bak avonturen voor het magazine Mjamtaart, en dat heb ik 10 jaar lang met veel plezier mogen doen.

In 2017 bezocht ik mijn eerste taartbeurzen en deed ik ook voor het eerst mee aan competities. Zo eindigde ik geheel onverwachts in de top 10 van Great British Cake Decorators, won ik goud met mijn stuk in India, werd ik eerste met mijn taart in het programma HHB Smaakt naar meer en kwam ik met eigen tutorials in diverse magazines te staan, in binnen en buitenland.

Ik deed mee aan vele collaboraties en in 2019 gaf ik mijn eerste workshop op de Cake Experience van Mjamtaart. Inmiddels heb ik een boek geschreven, beheer ik een eigen website met foodblog, houd ik mij o.a. bezig met foodstyling en fotografie en creëer ik recepten in samenwerking met andere bedrijven. Workshops geef ik heel sporadisch, dus wees er snel bij als je een plekje wilt bemachtigen!

 

 

 

 

Workshops

Zoete pastel roos

Leer een zoete pastelkleurige roos te maken van fondant in slechts een paar simpele stappen. Pien leert je alles in slechts 1 uur tijd. En natuurlijk neem je je eigen…

Bekijk workshop