Chocolate modelling Semi-realistische Otter

12 pers
€125
n.t.b.
4,5/5 uur
Chocolate modelling Semi-realistische Otter
Unieke kans om een workshop te volgen van Michael Wehrmann. In 2025 werd Michael finalist bij verschillende internationale cake awards in o.a. India, de VS en Engeland en werd genomineerd als Cake Artist van het Jaar, Sculptor van het Jaar én Modelleur van het Jaar.
Tijdens deze exclusieve Crazy Cake Workshop leer je stap voor stap hoe je deze schattige otter tot leven brengt met modelling chocolate.
*Wat je leert:*
– Het boetseren van de bustehouding en het hoofd van de otter in modelling chocolate
– Het realistisch inkleuren met dusts voor een levendige uitstraling
– Het aanbrengen van diepte en nuances met behulp van een airbrush
– Het creëren van een glanzend wateroppervlak
– Het afwerken van het geheel met lelies en speelse details
Een unieke kans om je sculpting skills te verfijnen en technieken te leren die je ook op andere projecten kunt toepassen.
Workshop tijden
zondag 22 februari | 10:00 - 15:00
Kosten: €125
Meld je aanDeze workshop wordt gegeven door

Michael Wehrmann
Ik ben Michael Wehrmann, 36 jaar oud, geboren en opgegroeid in Amersfoort, Nederland, maar ik woon nu al bijna 14 jaar in noord oost Frankrijk. Op jonge leeftijd ben…
