Workshop Fondant Boetseren Blije Bij

10 pers

€30

Workshop ruimte

1,5 - 2 uur

Workshop Fondant Boetseren Blije Bij

‘De Blije Bij’
In deze workshop van maximaal 2 uur leert Anca je stap voor stap hoe je een taartdummy met fondant bekleedt en een schattige bij modelleert.
Ze legt de nadruk op de opbouw van de bij, inclusief de fijne details zoals de ogen, mond en texturen in fondant.
Ook zul je leren hoe je vleugels en andere details maakt met waferpaper.
Tijdens de workshop deelt Anca waardevolle tips over het werken met fondant, zodat je jouw voorjaarscreatie naar een hoger niveau kunt tillen.
Alle materialen zijn inbegrepen.
Let op: geschikt vanaf 10 jaar.

Over de artiest:
Anca Moldoveanu is een cake-designer uit België en eigenaar van Zuzi’s Cake.
Door de jaren heen heeft zij met veel passie haar technieken en kennis verfijnd om de mooiste en lekkerste taarten te creëren.
De internationale erkenning die ze ontvangen heeft, bevestigt haar werk en talent.
Anca begrijp hoe belangrijk het is om professionele begeleiding te krijgen, en dat is precies wat ze wil  via haar workshops wil bieden.

 

Workshop tijden

zondag 06 april | 10:30 - 12:30

Kosten: €30

Deze workshop wordt gegeven door

Bekijk meer

Saracino

Saracino Dolci: De Perfecte Keuze voor Cake Design Professionals Kom langs op onze stand en ontdek de nieuwste innovaties en vertrouwde producten van Saracino Dolci! We presenteren met trots onze…

Bekijk standhouder