Dessertdesign: Harmonie in Tonen en Texturen

Podium
22 februari
15:15 - 16:00
Dessertdesign: Harmonie in Tonen en Texturen
Met ruim tien jaar ervaring als chef patissier in diverse met Michelinsterren bekroonde restaurants en na het volgen van cursussen bij gerenommeerde patissiers, heeft Jordy van Ettinger zich ontwikkeld tot één van de besten in zijn vak. Tijdens deze demonstratie deelt Jordy zijn kennis van het ontwikkelen van desserts in smaak en design. Herkenbare smaken vormen de basis van zijn creaties die hij combineert met een spannende twist die verrast en inspireert.
Zijn naam heeft inmiddels zowel nationaal als internationaal weerklank gekregen. Als voormalig lid van het Culinary Team The Netherlands nam hij deel aan internationale olympiades. Ook was hij te zien als gastjurylid bij het tv-programma Masterchef Nederland 2018 en in de gerenommeerde Duitse tv-show Kitchen Impossible.
Kom en ontdek hoe je harmonie in tonen en texturen verwerkt in dessertdesign.
Deze demonstratie wordt gegeven door

Jordy van Ettinger
Met ruim tien jaar ervaring als chef patissier in diverse met Michelinsterren bekroonde restaurants en na het volgen van cursussen bij gerenommeerde patissiers, heb ik mij ontwikkeld tot één van…

Aurélie Chocolaterie & Patisserie
Voor de échte Chocoholics! Van bonbons tot macarons, van slagroomtruffels tot de lekkerste Paaschocolade. Laat je zintuigen verrassen.
