Word chocolade-expert in 3 uur!

10 pers

€75

3 uur

Word chocolade-expert in 3 uur!

Bij deze workshop duik je in de wereld van bonbons, ganaches en airbrush-technieken. We starten klassikaal met een gezouten karamel ganache, daarna is het jouw beurt: tempreer cacaoboter, kleur je molds en geef ze die perfecte finishing touch.

Leer de techniek van het ‘enten’ een van de manieren om chocolade te laten glanzen, krimpen en knapperen. Vul je bonbons met karamel, sluit ze af met een ‘voetje’ terwijl je als een echte chocolatier aan het kliederen op de tempreermachine.

Alles wat je maakt neem je mee naar huis, inclusief een handige handheld en drie basisrecepten om thuis verder te experimenteren.

Begint het al te kriebelen? Meld je nu aan!

Workshop tijden

zaterdag 21 februari | 10:00 - 13:00

zaterdag 21 februari | 14:00 - 17:00

zondag 22 februari | 10:00 - 13:00

zondag 22 februari | 14:00 - 17:00

Kosten: €75

Meld je aan

Deze workshop wordt gegeven door

Jordy van Ettinger

Met ruim tien jaar ervaring als chef patissier in diverse met Michelinsterren bekroonde restaurants en na het volgen van cursussen bij gerenommeerde patissiers, heb ik mij ontwikkeld tot één van…

lees meer

Bekijk meer

Aurélie Chocolaterie & Patisserie

Voor de échte Chocoholics! Van bonbons tot macarons, van slagroomtruffels tot de lekkerste Paaschocolade. Laat je zintuigen verrassen.

Bekijk standhouder